autostrada surpata.jpg

Cel puţin 8 oameni au murit şi 9 au fost răniţi în China după ce o autostradă cu 8 benzi s-a surpat. Tragedia s-a petrecut într-un oraş din sudul ţării.

Pe sub drumul de mare viteză tocmai se săpa un tunel de metrou. Acesta a fost inundat brusc de o cantitate mare de apă, iar pereţii săi au cedat. În locul tunelului a apărut o gaură adâncă de 7 metri, care a tăiat practic în două autostrada.

8 muncitori care erau pe şantierul metroului au fost ucişi pe loc, iar alţi 9 au fost salvaţi şi duşi la spital. 3 persoane sunt încă Date dispărute.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Autorităţile chineze vor să afle acum ce a cauzat prăbuşirea tunelului.

sursa: digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.