bursa wallstreet.jpg

Acțiunile de pe Wall Street au înregistrat creșteri puternice marți, după o ședință cu fluctuații mari, indicii recuperând o parte din cele mai mari pierderi din ultimii șase ani.

 

Indicele Dow Jones Industrial Average a închis în urcare cu 2,3%, cea mai bună performanță consemnată în ultimii doi ani, și a recuperat jumătate din pierderile semnificative înregistrate luni. Indicele S&P 500 a avansat cu 1,74%, în timp ce Nasdaq Composite a urcat cu 2,1%, informează Bloomberg.

Creșterea indicilor bursieri nu a fost însă uniformă. Indicele Dow Jones a scăzut cu 500 de puncte la deschidere, amplificând temerile provocate de scăderea de luni, cea mai gravă din ultimii șapte ani. Acțiunile au fluctuat între scădere și creștere de 12 ori, înainte de a avansa în ultima parte a ședintei de tranzacționare.

 

Național
  • Vineri, 16 Februarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Apartamentele noi continuă să se scumpească

Românii nu mai vor să locuiască în apartamente vechi, mici şi demodate. Acest lucru înseamnă că locuinţele noi continuă să se scumpească, pentru al treilea an consecutiv. În prima lună din 2018,...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești