bursa wallstreet.jpg

Acțiunile de pe Wall Street au înregistrat creșteri puternice marți, după o ședință cu fluctuații mari, indicii recuperând o parte din cele mai mari pierderi din ultimii șase ani.

Indicele Dow Jones Industrial Average a închis în urcare cu 2,3%, cea mai bună performanță consemnată în ultimii doi ani, și a recuperat jumătate din pierderile semnificative înregistrate luni. Indicele S&P 500 a avansat cu 1,74%, în timp ce Nasdaq Composite a urcat cu 2,1%, informează Bloomberg.

Creșterea indicilor bursieri nu a fost însă uniformă. Indicele Dow Jones a scăzut cu 500 de puncte la deschidere, amplificând temerile provocate de scăderea de luni, cea mai gravă din ultimii șapte ani. Acțiunile au fluctuat între scădere și creștere de 12 ori, înainte de a avansa în ultima parte a ședintei de tranzacționare.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.