hotel cutremur.jpg

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a avut loc marţi seară în Taiwan, anunţă Institutul american de geofizică (USGS). Cel puţin patru persoane au murit, iar alte 225 au fost rănite, anunţă CNN.

 

Cel puţin cinci clădiri s-au prăbuşit în urma cutremurului de suprafaţă cu magnitudinea de 6,4 grade. Conform unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, patru persoane au murit, iar alte zeci sunt blocate sub dărâmături în urma seismului.

Premierul Taiwanului, William Lai, a anunţat că cel puţin 225 persoane au fost rănite. Cutremurul a avut loc marţi la ora locală 23.50 (17.50, ora României), în zona Hualian (nordul Taiwanului), la adâncimea de doar 9,5 kilometri.

Epicentrul seismului a fost la 66 de kilometri sud de oraşul Yilan şi la aproximativ 100 de kilometri sud-est de Taipei. Un hotel s-a prăbuşit parţial în urma cutremurului puternic produs marţi seară în Taiwan, anunţă echipele de intervenţie, citate de presa locală.

 

Numeroase clădiri s-au prăbuşit în urma cutremurului de suprafaţă de 6,4 grade produs marţi seară. De asemenea, numeroase drumuri sunt impracticabile din cauza cutremurului.

 

Național
  • Duminică, 11 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Cutremur de 3,2 grade în județul Buzău

Seismul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00.32, în județul Buzău. Potrivit Institutului Național de Fizica Pământului, cutremurul s-a produs la o adâncime de 127,6 kilometri,...

Național
  • Vineri, 09 Februarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Moșii de iarnă - tradiții și obiceiuri

Biserica Ortodoxă Română prăznuiește, sâmbătă, 10 februarie,  Moșii de iarnă sau Sâmbăta Morților, unde în fiecare biserică se oficiază Sfânta Liturghie, urmată de slujba Parastasului pentru cei...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești