aboneaza-te2.png

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

hotel cutremur.jpg

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a avut loc marţi seară în Taiwan, anunţă Institutul american de geofizică (USGS). Cel puţin patru persoane au murit, iar alte 225 au fost rănite, anunţă CNN.

Cel puţin cinci clădiri s-au prăbuşit în urma cutremurului de suprafaţă cu magnitudinea de 6,4 grade. Conform unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, patru persoane au murit, iar alte zeci sunt blocate sub dărâmături în urma seismului.

Premierul Taiwanului, William Lai, a anunţat că cel puţin 225 persoane au fost rănite. Cutremurul a avut loc marţi la ora locală 23.50 (17.50, ora României), în zona Hualian (nordul Taiwanului), la adâncimea de doar 9,5 kilometri.

Epicentrul seismului a fost la 66 de kilometri sud de oraşul Yilan şi la aproximativ 100 de kilometri sud-est de Taipei. Un hotel s-a prăbuşit parţial în urma cutremurului puternic produs marţi seară în Taiwan, anunţă echipele de intervenţie, citate de presa locală.

Numeroase clădiri s-au prăbuşit în urma cutremurului de suprafaţă de 6,4 grade produs marţi seară. De asemenea, numeroase drumuri sunt impracticabile din cauza cutremurului.


Auto-moto
  • Vineri, 18 Mai 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Bariera București

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs vineri în jurul prânzului pe Bulevardul București din Ploiești.  UPDATE: Ocupanții celor două autoturisme refuză transportul la...

Internațional
  • Duminică, 13 Mai 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Un nou atac terorist la Paris

În ciuda declarațiilor sforăitoare ale politicienilor din vestul Europei, fenomenul pare că nu mai poate fi ținut sub control. De această dată nu a mai fost vorba despre bombe sau mașini care întră...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești