magazin apple.jpg

50 de oameni au fost evacuați dintr-un magazin Apple din Zurich, din cauza unei baterii de Iphone supraîncălzite. Opt persoane au fost rănite ușor și au primit tratament medical, fără a fi însă necesară spitalizarea acestora. 

Un client a intrat în grabă în magazinul Apple, situat pe principala arteră comercială din Zurich din apropierea gării, din cauza 'unei baterii supraîncălzite însoţită şi de degajare de fum', notează într-un comunicat poliţia din Zurich.

Poliția a fost alertată după ce unul dintre angajați a încercat să scoată bateria telefonului și a suferit arsuri ușoare la nivelul mâinilor. Alte șapte persoane au primit îngrijiri medicale în urma inhalării de fum, însă nu a fost necesară spitalizarea acestora.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Magazinul a fost evacuat, iar pagubele nu au fost mari, datorită personalului magazinului, care a turnat nisip de cuarț peste baterie pentru a opri degajarea fumului. 

sursa: dailymail.co.uk


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Miercuri, 19 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Explozie la o școală din Mureș

O explozie a avut loc în miercuri dimineaţă la o şcoală din judeţul Mureş. Doi oameni au fost răniți, iar 70 de elevi şi 7 profesori au fost evacuaţi. Starea celor doi răniți este stabilă, spune Mariana...

IT&C
  • Joi, 13 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Apple a lansat noua generație de Iphone. VIDEO

Apple a prezentat iPhone XS, o versiune mai puternică a vârfului de gamă, dar și XS Max, telefonul cel mai mare și mai scump lansat vreodată de compania din Cupertino. Prețurile pornesc de la 999...