vize_canada.jpg

De la 1 decembrie, românii care călătoresc în Canada pentru cel mult 6 luni nu vor mai avea nevoie de vize.

 

Ministerul Afacerilor Externe subliniază faptul că românii care doresc să ajungă acolo trebuie să obţină, în prealabil, o Autorizaţie electronică de călătorie.

Condiţia este valabilă şi pentru cei care doar vor tranzita Canada, pe calea aerului. Autorizaţia se obţine online şi are o valabilitate de 5 ani.

Cei care vor să studieze sau să muncească în Canada trebuie să obţină permis din partea autorităţilor acestei ţări.

 

 

Politic
  • Joi, 23 Noiembrie 2017
  • De Roxana Tănase

PSD+ALDE absenți la dezbaterea cu Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat aseară la dezbaterea prilejuită de lansarea unui nou concept: Ploiești, citadela viitorului. Singurii care au absentat au fost reprezentanții...