poetul canibal.jpg

Un tânăr de 22 de ani, care a câştigat concursul "Poetul Anului" al Uniunii Scriitorilor Ruşi în 2016, a recunoscut că a înjunghiat o femeie şi apoi i-a mâncat creierul.

O întâlnire romantică  din Valdai, oraş din nord-vestul Rusiei, a luat o turnură macrabă. Pe 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, un tânăr rus, pe nume Dmitri Lucin, a fost invitat la o femeie de 45 de ani pentru o cină romantică.

Potrivit anchetatorilor întâlnirea romantică a degenerat într-o dispută între cei doi. Tânărul şi-a lovit gazda de mai multe ori cu o sticlă de vin în cap, iar după ce aceasta a leşinat a înjunghiat-o de mai multe ori, provocându-i moartea. Dmitri Lucin i-a despicat apoi craniul cu un ciocan şi i-a mâncat bucată cu bucată creierul, asezonat cu sânge.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânărul a fost arestat la scurt timp după tragedie şi şi-a recunoscut vinovăţia. El a spus că şi-a întâlnit victima pe reţelele sociale. După o evaluare psihiatrică, s-a constatat că era pe deplin conştient de acţiunile sale în momentul faptelor. Suspectul aşteaptă în prezent procesul de ucidere şi de profanare a corpului victimei.  

Conform presei ruse, în 2016 Dmitri Luşin a câştigat concursul "Poetul Anului 2016" organizat de Uniunea Scriitorilor din Rusia.   În septembrie un alt caz de canibalism a şocat opinia publică din Rusia. Un cuplu a fost suspectat că a ucis şi a mâncat 30 de persoane. Cazul a ieşit la iveală după ce câţiva muncitori care reparau un drum din regiunea Krasnodar, în sud-vestul Rusiei, au găsit un telefon mobil în care erau fotografii cu un bărbat de peste 30 de ani alături de mâna şi capul tăiat unei femei.    

Telefonul a fost predat poliţiştilor, care l-au identificat pe posesor. Era vorba de Dmitri Bakşaev, un muncitor în construcţii în vârstă de 35 de ani. Suspectul a susţinut că a găsit capul în apropiere de o academie de aviaţie militară, l-a fotografiat şi l-a luat acasă în glumă, apoi l-a aruncat la gunoi.   

Dar, câteva zile mai târziu, poliţia a găsit în locul indicat de suspect trupul dezmembrat al unei femei. S-a aflat apoi că bărbatul a lucrat la academie, iar soţia sa, în vârstă de 42 de ani, era asistentă acolo.


Eveniment
  • Sâmbătă, 14 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Crimă la Bucov. Autorul, un adolescent de 17 ani

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, polițiștii din Bucov au fost sesizați despre faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani, din localitate, a înjunghiat mortal un bărbat de 38 de ani.  Potrivit unor...