valentinbursuc_743x1024_61977400.jpg

Un român în vârstă de 25 de ani a fost găsit mort într-o casă din Italia. Este vorba despre Valentin Bursuc.

Valentin Bursuc, un român în vârstă de 25 de ani a fost găsit mort în casa în care locuia în Italia alături de un prieten.  Tragedia a avut loc în Villamagna, din zona Val di Foro, Abruzzo.

Din primele informaţii, ar fi vorba despre o moarte din cauze naturale, însă, conform observator.tv, se ia în cacul şi un şoc anafilactic, cauzat de înţepăturile unor insecte care au dus la blocarea căilor respiratorii.  Până în prezent, nu se știe cauza morții.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: libertatea.ro

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.