61647280.jpg

Un bărbat de etnie romă, din România, îşi va petrece următorii şase ani în spatele gratiilor după ce a fost condamnat pentru întreţinerea de relaţii intime cu soţia sa în vârstă de 12 ani, care este însărcinată.

 

În vârstă de 25 ani, de etnie romă, bărbatul s-a căsătorit cu minora în România, anul trecut, înainte să se mute în Marea Britanie. Acesta a pledat vinovat, în faţa instanţei, pentru violarea fetei de 12 ani.

Fata, despre care se crede că s-a întors în România, de când bărbatul a ajuns în custodia poliţiei, este însărcinată şi cel mai probabil va naşte în zilele următoare. Procurorul Jamie Sawyer a declarat, în faţa judecătorilor, că vârsta minimă legală pentru consimţire este de 16 ani.

Citește articolul integral pe gandul.info

 

 

Sport
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Steaua - Lazio în 16-imile Europe League

Steaua și-a aflat adversarul din 16-imile Europa League, urmând să întâlnească echipa italiană Lazio Roma. Pentru că s-au calificat de pe locul doi al grupei, steliștii au un adversar mai greu....

Național
  • Vineri, 08 Decembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Profesoară bătută de elev în timpul cursurilor

O profesoară de la o şcoală generală a fost împinsă şi lovită, joi, de un elev de 14 ani, fapta fiind sesizată la Poliţie, care a deschis dosar penal în acest sens. Incidentul s-a produs la o școală din...