61647280.jpg

Un bărbat de etnie romă, din România, îşi va petrece următorii şase ani în spatele gratiilor după ce a fost condamnat pentru întreţinerea de relaţii intime cu soţia sa în vârstă de 12 ani, care este însărcinată.

În vârstă de 25 ani, de etnie romă, bărbatul s-a căsătorit cu minora în România, anul trecut, înainte să se mute în Marea Britanie. Acesta a pledat vinovat, în faţa instanţei, pentru violarea fetei de 12 ani.

Fata, despre care se crede că s-a întors în România, de când bărbatul a ajuns în custodia poliţiei, este însărcinată şi cel mai probabil va naşte în zilele următoare. Procurorul Jamie Sawyer a declarat, în faţa judecătorilor, că vârsta minimă legală pentru consimţire este de 16 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește articolul integral pe gandul.info


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Andra Ilie

Eveniment hipic de excepție la Hipodromul Ploiești

Familia Al Nahyan care conduce Emiratele Arabe crede în viitorul Hipodromului Ploiești - după ce în luna iulie viceprim-ministrul Mansour bin Zayed Al Nahyan a sponsorizat cursa pentru cai pur sânge arab...