61647280.jpg

Un bărbat de etnie romă, din România, îşi va petrece următorii şase ani în spatele gratiilor după ce a fost condamnat pentru întreţinerea de relaţii intime cu soţia sa în vârstă de 12 ani, care este însărcinată.

În vârstă de 25 ani, de etnie romă, bărbatul s-a căsătorit cu minora în România, anul trecut, înainte să se mute în Marea Britanie. Acesta a pledat vinovat, în faţa instanţei, pentru violarea fetei de 12 ani.

Fata, despre care se crede că s-a întors în România, de când bărbatul a ajuns în custodia poliţiei, este însărcinată şi cel mai probabil va naşte în zilele următoare. Procurorul Jamie Sawyer a declarat, în faţa judecătorilor, că vârsta minimă legală pentru consimţire este de 16 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește articolul integral pe gandul.info


Național
  • Luni, 18 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Pașapoartele electronice vor fi valabile 10 ani

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de promulgare a proiectului care prevede extinderea valabilității pașapoartelor electronice la 10 ani pentru persoanele care au împlinit vârsta...

Eveniment
  • Luni, 18 Iunie 2018
  • De Andra Ilie

Donarea de sânge nu va mai fi recompensată

Până în 2020, donatorii de sânge nu vor mai primi recompense materiale, România fiind obligată să se alinieze cerințelor europene. Potrivit digi24.ro, în prezent, donatorii primesc bonuri în valoare de 63...