dhfhwj3uiaihvlz.jpg

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter a afectat duminică dimineaţa insula indoneziană Sumatra, informează Fox News.

 

Cutremurul a provocat panică, acesta simţindu-se şi la câteva sute de kilometri depărtare, în Singapore. Nu există informaţii cu privire la eventuale victime sau avertizări de tsunami.

Conform Institutului american de Geofizică, cutremurul ce a avut loc duminică dimineaţa a avut o magnitudine de 6,4 grade pe scara Richter şi a avut loc la o adâncime de 35 km. Epicentrul său a fost în oraşul Bengkulu. Cutremurul a fost simţit în întreaga zonă de sud a Sumatrei.

Un post de televiziune asiatic a transmis că a primit telefoane din partea unor localnici din Singapore, aflat la 590 km depărtare de Bengkulu, unde aceştia ar fi resimţit de asemenea vibraţiile pământului.

 

 

Național
  • Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
  • De Andra Vlad

Cutremur în Vrancea

Vineri seara, la ora 16:58, în Vrancea, s-a produs un cutremur la o adâncime de 104 kilometri. Potrivit Institutului Național de Fizică a Pământului (INFP), citat de realitatea.net, seismul a avut...