visa.jpg

Ministrul de externe, Teodor Meleşcanu, a declarat că întrevede „un orizont de timp de 1-2 ani” pentru ridicarea vizelor pentru românii care vor să meargă în Statele Unite ale Americii, explicând că acest lucru se află pe lista priorităţilor în domeniul afacerilor externe.

 

Ridicarea vizelor pentru românii care doresc să meargă în SUA este una dintre problemele la care lucrează Ministerul Afacerilor Externe. Teodor Meleşcanu a declarat, la Digi24, că a avut deja două întâlniri cu experţi americani. Ministrul a spus că această problemă ar putea fi rezolvată cel mai devreme în 1-2 ani. 

„O problemă la care lucrăm este ridicarea vizelor pentru români. Am avut două întâniri de lucru cu experţii americani. Am avut o întâlnire în 3, în aprilie, la Bruxelles - Comisia, România şi SUA - şi lucrăm în continuare la punerea în aplicare a unei declaraţii comune care a fost adoptată de SUA si UE privind programul de implementare a ridicării vizelor pentru cele cinci ţări, printre care şi România, care nu beneficiază de acest regim. (...) E un orizont de timp de 1-2 ani”, a declarat Teodor Meleşcanu.

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....

bunatati-de-topoloveni-header.gif