incendiu-portugaliaaa.jpg

Incendii devastatoare de vegetaţie în Portugalia - cele mai mari din ultimele decenii. Cel puţin 57 oameni au murit. Aproximativ 60 de oameni, inclusiv pompieri, ar fi răniţi.

 

Numărul persoanelor decedate a crescut la 57, a anunțat poliția portugheză în urmă cu puțin timp. Alte aproape 60 de persoane au fost rănite.

Focul a izbucnit într-o zonă muntoasă, la 200 de kilometri de Lisabona, iar canicula şi vântul puternic au înteţit şi răspândit flăcările.

Potrivit autorităţilor, 16 dintre victime erau în maşini şi mergeau pe drumul naţional care trecea prin pădure, când au fost surprinse de flăcări şi nu au mai putut să se salveze.

 

„Din păcate pare să fie cea mai mare tragedie pe care am văzut-o în ultimii ani, în ceea ce priveşte incendiile de pădure”, a spus premierul Antonio Costa, potrivit News.ro.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

 

Național
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Un șofer a ars de viu în mașină lângă București

Sfârşit tragic pentru un bărbat, în această dimineaţă, pe drumul ce leagă Pipera de Tunari. Şoferul a murit carbonizat după ce maşina în care se afla a lovit cu viteză, spun martorii, piciorul unei...