avion-prabusit-jerse.jpg

Un avion de tip Learjet s-a prăbușit luni, la aterizarea pe Aeroportul Teterboro, din New Jersey, iar două persoane aflate la bord au murit, relatează CNN.

 

Cele două victime sunt pilotul și co-pilotul aeronavei. Avionul Learjet s-a prăbușit la câteva sute de metri de aeroport, în timp ce se pregătea de aterizare. Două clădiri industriale din apropiere au luat foc, în urma incidentului, însă nu au existat și alte victime la sol. Ultimul angajat plecase cu doar 15 minute înaintea prăbușirii avionului, notează CNN.

Imaginile surprinse la locul incidentului arată avionul parțial dezintegrat, în flăcări, cu un fum gros și negru ieșind din aeronavă și din cele două clădiri afectate.

Acesta este al 53-lea accident fatal în care este implicat un avion Learjet, din 1977 și până azi. Încă nu este clar ce a condus la prăbușirea avionului, iar autoritățile au demarat o investigație pentru a afla cauzele incidentului.

 

sursa: digi24.ro

 

Eveniment
  • Vineri, 13 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Lukoil. O persoană rănită

Un accident rutier s-a produs vineri în jurul orei 14.20 pe DN1, în zona benzinăriei Lukoil. Potrivit SAJ Prahova, două autoturisme în care se aflau două persoane au fost implicate într-o coliziune. ...