sinucdere-live-fb.jpg

În ciuda măsurilor anunțate de Facebook pentru a pune capăt postările live cu conținut șocant sau violent, un nou clip a creat panică printre utilizatori.

 

Un tânăr din Tennessee a murit după ce și-a dat foc într-un bar aglomerat și a difuzat totul live pe Facebook, scrie New York Daily News. Jared McLemore, în vârstă de 33 de ani, a turnat kerosen pe el și apoi și-a dat foc. În imagini, se vede cum un client al barului sare să stingă flăcările și să îl salveze pe tânăr, un cântăreț cunoscut din Memphis.

Fosta iubiă a lui McLemore se afla la doar câțiva metri distanță. Înainte să își dea foc, bărbatul și-ar fi luat rămas vun și ar fi luat-o de mână pentru a-i arăta că a turnat benzină pe el. Tânăra este în stare de șoc după scena îngrozitoare la care a asistat, iar prietenii săi au creat o pagină de donații, pentru a o ajuta să își revină după evenimentul traumatic.

Muzicianul și fosta lui iubită au avut o relație tumultoasă. Potrivit apropiaților cuplului, bărbatul era violent, își amenințase iubita cu moartea în repetate rânduri și a încercat să o stranguleze, moment în care tânăra a cerut un ordin de restricție împotriva lui McLemore, ordin pe care acesta l-a încălcat de mai multe ori.

 

El se afla sub eliberare condiționată, iar judecătorul care l-a condamnat pentru violență domestică ceruse și o evaluare psihiatrică a bărbatului.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

bunatati-de-topoloveni-header.gif