stewie.jpg

Steve Stephens, bărbatul suspectat că a ucis un bătrân pe o stradă din orașul american Ohio și a postat crima în direct pe Facebook, s-a sinucis, după ce a fost localizat de polițiști.

 

„După o scurtă urmărire, Stephens s-a împușcat mortal”, a anunțat poliția din statul american Pennsylvania, potrivit BBC.

Stephens, în vârstă de 37 de ani, este suspectat că l-a ucis pe Robert Godwin, în vârstă de 78 de ani, în timp ce acesta mergea spre casă.

Imaginile violente au rămas două ore pe rețeaua de socializare, înainte ca lui Stephens să-i fie șters contul. Într-o altă înregistrare, bărbatul se lăuda că a mai ucis și alte 13 persoane.

 

„Am cedat. Am ucis 13. Asta am făcut, am ucis 13 oameni şi voi continua să omor până când mă vor prinde”, a spus Steve Stephens într-un videoclip.

Filmarea a fost postată de bărbatul de 37 de ani pe contul său de Facebook. După ce a fost făcută această înregistrare, americanul şi-a oprit maşina lângă un bătrân de 78 de ani aflat pe trotuar şi l-a împuşcat cu sânge rece, aparent la întâmplare.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

 

bunatati-de-topoloveni-header.gif