pesti inghetati

Space World, un parc de distracţii din Japonia, a prezentat scuze publice şi a închis una dintre atracţiile sale turistice, duminică, în urma criticilor furibunde ce i-au fost aduse pe internet, după ce a congelat 5.000 de peşti şi alte vieţuitoare marine în gheaţa unui patinoar din incinta sa, informează cnn.com citat de News.ro.

 

Peşti, crabi şi alte vieţuitoare marine au fost congelaţi în gheaţa unui patinoar, în cadrul unei atracţii turistice cu tematică hibernală, intitulată ”Freezing Port” (”Portul îngheţat”), în parcul de distracţii japonez Space World.

Organizatorii parcului au promovat evenimentul folosind sintagma ”premieră mondială” şi au publicat pe contul oficial de Facebook al parcului o serie de fotografii cu acele vieţuitoare congelate. Fotografiile erau însoţite de texte precum ”Mă înn.. î...înnec..., mă asfi...asf...asfixiez”.

Toshimi Takeda, managerul Space World, a declarat luni pentru CNN că reacţiile pe reţelele de socializare au fost ”brutale” după ce vestea despre această atracţie turistică a fost anunţată de un post local de televiziune. Citește articolul integral pe digi24.ro