putin trump

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și-a exprimat speranța că, în urma alegerii lui Donald Trump în funcția de președinte, relațiile dintre SUA și Rusia vor ieși din criză.

 

Vladimir Putin l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria în alegerile prezidențiale din Statele Unite, transmite realitatea.net.

Liderul rus susține că este sigur că atât Moscova, cât și Washington-ul vor adopta, de acum înainte, un dialog bazat pe principiile egalității și al respectului reciproc și pe o atitudine realistă față de poziția fiecăruia dintre cele două state va întâmpina interesele cetățenilor lor și pe ale întregii lumi, potrivit unei declarații preluate de agenția de presă TASS.

 

De asemenea, Putin afirmă că speră că va reuși, împreună cu Trump, să discute punctele esențiale de pe agenda internațională și să identifice răspunsurile la provocările de securitate globală.

Controversatul candidat republican Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale din SUA cu 276 de electori, învingând-o pe democrata Hillary Clinton și va prelua mandatul în luna ianuarie a anului viitor.

 

Național
  • Marți, 19 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Reacția Kaufland la filmarea cu ouăle vopsite

Kaufland România a oferit un răspuns Digi24 în urma unei filmări postate pe Facebook de o femeie din Piatra Neamț. În videoclip se poate vedea cum un ou a fost vopsit pentru a acoperi data veche de...