clovni

Trei persoane au fost rănite recent în incidente care au avut loc pe teritoriul Germaniei după ce au fost atacate de persoane deghizate în clovni, informează DPA.

 

Fenomenul persoanelor costumate în clovni care sperie și atacă trecători s-a răspândit recent pe continentul european după ce a început vara aceasta în Statele Unite unde s-a transformat într-o adevărată isterie.

Sâmbătă, în Duisburg, un bărbat de 30 de ani a fost atacat cu o bâtă de baseball metalică, acesta suferind răni minore. El îl certase pe agresor pentru că speria copiii.

 

Tot sâmbătă, o persoană costumată în clovn a sărit din tufișuri și a speriat un biciclist în vârstă de 21 de ani. Acesta a suferit un accident și a avut nevoie de îngrijiri la spital.

Vineri, în Cologne, un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost rănit de o persoană costumată în clovn care l-a atacat cu un cuțit.

Joi, în Rostock, un tânăr în vârstă de 19 ani a fost agresat cu o bâtă de baseball de o persoană deghizată în clovn și a suferit mai multe contuzii, conform poliției locale, arată AFP. Evenimentul a marcat prima agresiune de acest tip în Germania din cadrul ''Isteriei clovnilor''.

Poliția germană a făcut apel la populație să alerteze forțele de ordine și să raporteze astfel de cazuri de agresiuni.

sursa: realitatea.net