james

Schimbare la vârful partidului eurosceptic, UKIP, din Marea Britanie. Nigel Farage i-a predat ştafeta eurodeputatei Diane James, despre care presa scrie că îl admiră pe Vladimir Putin şi îşi face griji din pricina infracţionalităţii româneşti.

 

Este pentru prima dată de la înfiinţarea partidului când acesta este condus de o femeie. Diane James, în vârstă de 56 de ani, se declara în 2013 îngrijorată de „infracţionalitatea asociată cu românii” şi spunea că bandele de hoţi de buzunare români au fost o problemă majoră în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra. Ulterior, a fost nevoită să-şi ceară scuze pentru comentariile ei.

Noul lider UKIP este o admiratoare a lui Vladimir Putin despre care declara luna trecută că este „unul dintre cei mai lideri patrioţi pe care i-a avut lumea”. Ea preia conducerea unui partid care a obţinut 12 la sută la ultimele alegeri şi a fost una dintre principalele forţe care au promovat votul pentru ieşirea din Uniunea Europeană.

sursa: digi24.ro

 

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Spotify se lansează pe piața din România

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, se pregătește să pătrundă și pe piața din România, la finalul lunii noiembrie, pe data de 28, scrie Manafu....

bunatati-de-topoloveni-header.gif