ulie

Uli Emanuele si-a filmat propria moarte in timp ce incerca sa faca o noua saritura extrema in Elvetia. Italianul a murit, dupa ce a sarit de pe un varf de munte si s-a izbit de stanci, inainte ca parasuta lui sa se deschida, informeaza Independent.

Tanarul de 29 de ani a devenit popular anul trecut, dupa ce a facut o cascadorie impresionanta, transmisa live pe canalul de Youtube al celor de la Go Pro. Atunci, acesta a folosit un costum wingsuit, pentru a explora o pestera.


Uli Emanuel castigase un troeful Extreme Base Jump World Championship, in Spania in 2010 si era extrem de pasionat de munca sa. "Incerc, cu ajutorul meseriei mele, sa descopar mereu locuri noi, de unde nimeni n-a mai avut curaj sa sara inainte" a scris acesta pe Facebook, intr-un post in care vorbea cu multa pasiune despre meseria sa.


Cei de la World Wingsuit League au transmis un mesaj de condoleante, dupa moartea fulgeratoare a lui Uli. "Suntem foarte tristi sa va anuntatm ca am pierdut inca un pilot de wingsuit si un om cu totul deosebit. Uli Emnauele, iti multumim pentru contributia ta la acest sport si ca ai impartit acest talent cu lumea intreaga".
sursa: stirileprotv.ro

 

 

bunatati-de-topoloveni-header.gif