atentat nisaÎncă doi cetățeni români sunt de negăsit după atentatul de la Nisa, în urma căruia 84 de persoane și-au pierdut viața și alte aproximativ 200 au fost rănite.

 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani și de prietena lui, în vârstă de 31 de ani. Familia și apropiații lor au publicat un anunț pe o pagină de Facebook folosită pentru a-i găsi pe cei dispăruți în urma masacrului de joi de la Nisa, denumită ”SOS Nisa”, în care îi roagă pe cei de-acolo să-i caute. 

O altă familie de români fusese dată dispărută după atentat. Ulterior, au fost găsiți în spitale doi dintre cei trei membrii ai acesteia - copilul în vârstă de opt ani, a cărui stare de sănătate este stabilă și mama sa, care se află în stare critică -. Autoritățile îl caută în continuare pe tatăl copilului.

Joi seară, un bărbat aflat la volanul unui camion a intrat cu acesta pe o distanță de doi kilometri în mulțimea de oameni care urmăreau în stradă focurile de artificii organizate de Ziua Națională a Franței. Acesta a ieșit, apoi, din mașină și a tras în mulțime. Polițiștii l-au identificat ca fiind Mohamed Lahouaiej Bouhlel, un cetățean tunisian în vârstă de 31 de ani. Cu toate că acesta nu fusese niciodată în vizorul serviciilor secrete franceze și nici apropiații nu știau să aibă legături cu radicalismul islamic, organizația teroristă ISIS, care a revendincat atentatul de la Nisa, a afirmat că Bouhlel era un ”soldat al Califatului”.

 

 

Eveniment
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Bărbat accidentat de un TIR, la Tinosu

Un accident rutier în urma căruia a fost rănită o persoană, s-a produs vineri după amiază în jurul orei 15.20, pe DC 141, în localitatea Tinosu.  Update: Un bărbat de 40 de ani a fost lovit de niste...

bunatati-de-topoloveni-header.gif