romani disparuti nisa

Doi români sunt încă daţi dispăruţi după atacul de la Nisa. Copilul lor a fost găsit si identificat de rude printre răniţii internaţi în spital, starea sa fiind stabilă. Premierul Dacian Cioloş a discutat telefonic cu premierul francez, Manuel Valls, despre cei doi români care au fost la Nisa în seara de 14 iulie şi al căror copil rănit este internat, primind asigurări că autorităţile franceze fac tot ce le stă în putere pentru a clarifica situaţia.

 

„Din păcate, actul terorist de la Nisa ne-a atins şi pe noi. Aseară am avut o discuţie telefonică cu premierul francez Manuel Valls, căruia i-am transmis condoleanţe pentru numeroasele victime ale atentatului. Totodată, am discutat despre cei doi români care au fost la Nisa în seara de 14 iulie şi al căror copil rănit este internat intr-un spital din zonă, într-o situaţie stabilă.

Cercetările pentru identificarea victimelor continuă dar, date fiind condiţiile, sunt deosebit de complexe.

M-a asigurat ca autorităţile franceze înţeleg dramatismul acestei situaţii şi fac tot ce le stă în putere pentru a clarifica rapid situaţia celor doi cetăţeni români'', a scris şeful Executivului pe Facebook duminică dimineaţa.

 

Minorul internat la Nisa a fost identificat şi este în stare stabilă, iar verificările cu privire la situaţia părinţilor săi continuă, a informat MAE sâmbătă după-amiază. Familia (soţ, soţie şi un minor) se afla în zona Nisa la momentul producerii atacului. 

Este vorba de o familie de români care trăia în Austria. Adriana(28 de ani) şi Cristian Coman(34 de ani), împreună cu băieţelul lor se aflau la Nisa în noaptea tragediei. Fotografia lor a fost postată pe pagina SOS NICE, unde sunt prezentate informaţii şi fotografii ale persoanelor date dispărute după atacul din Franţa, de Ziua Naţională.

Sursa: gândul.info

 

 

bunatati-de-topoloveni-header.gif