cel mai sexy bunic

Irvin Randle este un bunic cu părul grizonat și barba albă, dar care are ceva în plus: a devenit un star pe internet datorită stilului său vestimentar impecabil și a fotografiilor pe care le postează pe site-urile de socializare.

 

Imaginile cu cel mai sexy bunic au făcut înconjurul lumii, iar Irvin s-a trezit peste noapte superstar. Bărbatul în vârstă de 54 de ani, care are un nepoțel de șase luni și o nepoțică de patru ani, se îmbracă foarte elegant și este fără îndoială în pas cu moda.

bunic2

Nu doar că are un stil vestimentar de admirat, dar Irvin este deosebit de atent și în ceea ce privește forma sa fizică, bărbatul postând pe conturile sale de socializare imagini din timpul antrenamentelor la sala de forță. 

 

bunic1

Bunicul sexy face senzație pe internet, iar datorită fizicului său și ținutelor abordate a primit și porecla #MrStealYourGrandma (Domnul-îţi-ia-bunica).

Randale, care este învățător la o școală din Houston, Texas, postează selfie-uri de mai bine de un an, dar a mărturisit în postările recente că nu se aștepta să-l observe cineva.

 

bunic3

Asta până acum două săptămâni, când fotografiile sale au fost preluate de câteva site-uri, iar el a devenit o vedetă online, în special pe Twitter, unde bărbatul nici nu avea cont.

bunic4

 

Bunicul sexy a organizat rapid o întâlnire cu fanii în weekend, la un festival, unde a dat autografe și s-a fotografiat cu cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

sursa: eva.ro

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident la Nistorești. Trafic îngreunat pe DN1

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs luni în jurul orei 16.55 pe DN1, la Nistorești. În urma impactului trei persoane au fost rănite, dintre care una ar fi...

Eveniment
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Bărbat accidentat de un TIR, la Tinosu

Un accident rutier în urma căruia a fost rănită o persoană, s-a produs vineri după amiază în jurul orei 15.20, pe DC 141, în localitatea Tinosu.  Update: Un bărbat de 40 de ani a fost lovit de niste...

bunatati-de-topoloveni-header.gif