Mark Zuckerberg

Un fost angajat de-ai lui Mark Zuckerberg, care a lucrat multă vreme la Facebook, până când a decis să-și deschidă propria afacere, a dezvăluit unul dintre secretele succesului. Noah Kagan a povestit cum decurg ședințele cu șeful celei mai populare rețele de socializare.

 

 De fiecare dată, într-o ședință, când angajații veneau cu tot felul de idei de dezvoltare a rețelei de socializare Facebook, Zuckerberg punea o singură întrebare: ”Ne ajută să dezvoltăm afacerea?”.

Dacă răspunsul la întrebare era ”NU”, indiferent de cât de interesante ar fi fost aplicația despre care se vorbea, sau modificarea sugerată, se trecea mai departe, la un alt subiect de discuție. Astfel, spunea Noah Kagan, ideile de drăguțe sau chiar geniale nu aveau nici un fel de viitor, pentru fondatorul Facebook, dacă nu ajutau efectiv afacerea, nu mai era discutată.

 

Kagan e de părere că aceasta este, poate, cea mai importantă lecția pe care a învățat-o și pe care o aplică, acum, la propria afacere.

 

 sursa: libertatea.ro

 

 

Monden
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Andra Vlad

Cele mai tari glume după furtuna care n-a fost

Mediul online a fost invadat de mesaje ironice la adresa autorităților care au luat măsuri fără precedent după instituirea codului portocaliu de vreme rea: închiderea școlilor, reducerea programului de lucru,...