Cel puţin o persoană a decedat, vineri, şi încă două au fost rănite în urma unui atac armat, care a avut loc la un hotel, care găzduia cântarul oficial de la o gală de box din Dublin, informează presa irlandeză.

 

 Când au ajuns la hotelul unde s-au tras mai multe focuri de armă, poliţiştii au găsit trei persoane rănite, dintre care una a decedat. Celelalte două au fost transportate la spital. Martorii incidentului au spus că trei atacatori, care purtau uniforme asemănătoare cu cele ale poliţiştilor şi erau înarmaţi cu puşti de asalt AK-47, au intrat în sala unde era organizat cântarul oficial de la o gală de box şi au început să tragă în mulţime. Atacatorii nu au fost identificaţi. Autorităţile irlandeze nu cunosc nici motivul atacului armat.

Gala „Confruntarea Clanurilor” avea programată, sâmbătă, şi întâlnirea dintre Jamie Kavanagh şi Joao Bento, pentru titlul de campion european WBO, la categoria uşoară. Organizatorii nu au menţionat dacă vor anula evenimentul.

 

 

sursa: prosport.ro

 

Info Prahova
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Populația din Prahova în scădere - ultimele date statistice

Populația cu domiciliul în județul Prahova la 1 ianuarie 2017 a fost de 804158 locuitori, din  care  389882  bãrbați  (48,5%)  şi  414276  femei  (51,5%).  Cele  trei  componente  ale  dinamicii  populației – natalitatea, mortalitatea şi migrația au dus la diminuarea populației cu domiciliul în...

bunatati-de-topoloveni-header.gif