Au trecut două luni şi jumătate de când cei cinci copiii au familiei Bodnariu au fost luaţi de către Barnevernet. Ruth şi Marius Bodnariu îşi pun toate speranţele în Dumnezeu şi în justiţie şi speră că cei mici le voir fi daţi, cât mai curând, înapoi.

Săptămâna aceasta, Marius Bodnariu ar fi trebuit să îşi vadă pentru prima dată băieţeii de doi şi şase ani. Autorităţile norvegiene s-au răzgândit însă pe ultima sută de metri, iar românul a primit încă o veste proastă: judecătorii vor decide abia în luna mai dacă cei cinci copiii se pot întoarce acasă sau dacă vor rămâne în plasament permanent.

“Nu pot să stau şi să mă gândesc că nu mai vin înapoi. E imposibil atunci şi să trăieşti. Au venit cu patru poliţişti şi au stat puţin de vorbă cu mine. Marius n-a avut voie să intre şi am încercat să zic că ‘nu luaţi bebele fără să fiu şi eu’. Şi ei au întrebat atunci dacă Marius e violent cu mine. Am zis: ‘Nu, nu, niciodată nu a dat o palmă’. Si cred că de trei ori au întrebat. Si am zis că nu stau aici şi mint că e violent. Au ieşit puţin pe balcon. Si au intrat înapoi şi au zis atunci că tu nu esti calificată, candidată… ca exista centru pentru femei. Si a zis ca, nefiind violent cu mine, poti sa ramai acasa. Daca Marius era violent cu mine, plecam cu bebele”, a spus Ruth Bodnariu, potrivit stirileprotv.ro.

Până acum, mama celor mici şi-a văzut doar băieţii luaţi de către Barnevernet, iar pe fete niciodată

Pe data de 29 ianuarie, Marius şi Ruth Bodnariu s-a întâlnit cu reprezentanţi ai protecţiei copilului din Norvegia, care şi-au exprimat dorinţa de a-l cunoaşte mai bine şi a vedea cum trăiau înainte ca cei cinci copii să fie luaţi din familie.

sursa: libertatea.ro

 

 

bunatati-de-topoloveni-header.gif