Lordul britanic, filmat in timp ce priza cocaina. Ce gest a facut acesta

lord britanic

lord britanic

Vicepresedintele Camerei Lorzilor din Marea Britanie a demisionat din functie si ar putea deveni primul lord exclus din parlament dupa ce tabloidul The Sun a difuzat, duminica si luni, fotografii si o inregistrare video in care acesta apare prizand cocaina in compania a doua prostituate, scrie AFP.

Lordul scotian John Sewel, un barbat casatorit in varsta de 69 de ani, fost subsecretar de stat pentru Scotia in guvernul lui Tony Blair, apare intr-o inregistrare video publicata duminica de The Sun in compania a doua prostituate.

Acesta poate fi vazut cum prizeaza cocaina de pe pieptul uneia dintre femei cu ajutorul unei bancnote de 5 lire. Intr-o captura video este prezentat un cec de 200 de lire semnat de lord pentru una dintre prostituate.

"Aceste dezvaluiri despre comportamentul Lordului Sewel sunt socante si inacceptabile. Lordul Sewel a demisionat in aceasta dimineata din postul sau de presedinte al comisiilor parlamentare", titlul oficial care desemneaza rolul sau de vicepresedinte al camerei superioare a Parlamentului britanic, a declarat duminica, intr-un comunicat, presedintele camerei Lorzilor, baronesa Frances D'Souza.

"Aceste acuzatii grave vor fi transmise responsabilului pentru regulament al Camerei Lorzilor precum si politiei, pentru o ancheta de urgenta", a adaugat aceasta.

Camera Lorzilor are posibilitatea sa excluda din parlament un membru care nu respecta codul de conduita al institutiei.

Citește restul pe Hotnews.ro

Ai un pont? Contacteaz─â-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Public─â aici opinia ta

Comentariul t─âu
Numele t─âu