CENZURĂ pe Facebook. Reţeaua de socializare se înclină în faţa lui Putin şi ÎNCHIDE o pagină

Autorităţile

Autorităţile de la Moscova au reuşit să convingă Facebook să închidă pagina care făcea apel la organizarea unui reuniuni pentru susţinerea opozantului numărul unu al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, provocând furia utilizatorilor de Internet, scrie Mediafax.

Autorităţile de la Moscova au reuşit să convingă Facebook să închidă pagina care făcea apel la organizarea unui reuniuni pentru susţinerea opozantului numărul unu al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, provocând furia utilizatorilor de Internet, duminică.

Susţinători ai lui Navalnîi au creat o pagină pe Facebook pentru organizarea unui eveniment la 15 ianuarie, dată la care este aşteptat verdictul în procesul lui Navalnîi, acuzat că împreună cu fratele său a deturnat 27 de milioane de ruble (aproximativ 360.000 de euro) în detrimentul firmei franceze Yves Rocher.

Duminică, Roskomnadzor (Serviciul federal rus pentru tehnologia informaţiei şi supravegherea comunicaţiilor) a anunţat că pagina a fost blocată la ordinul procurorului general.

Procurorul "a cerut limitarea accesului la câteva surse de informare, inclusiv la reţele de socializare care fac apel la manifestaţii neautorizate. Cererea a fost satisfăcută", a declarat purtătorul de cuvânt al Roskomnadzor, Vadim Ampelonski, citat de agenţia RIA-Novosti.

sursa: realitatea.net

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596