Actor din filmul „Căpitanul Phillips”, condamnat la închisoare pentru agresiune

Un

Un actor care a jucat alături de Tom Hanks în filmul "Căpitanul Phillips", în care a interpretat rolul unui pirat somalez, a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare pentru o agresiune extrem de gravă comisă asupra unui bărbat, care a suferit vătămări cerebrale.

Mohammed Abdi, care a interpretat un rol minor în filmul din 2013, l-a lovit pe acel bărbat în zona capului, provocându-i fracturi la nivelul pomeţilor. Bărbatul a fost imobilizat, legat şi aruncat apoi într-un autovehicul de către agresor, cu ajutorul a doi complici, relatează Mediafax.ro. 

Actorul în vârstă de 27 de ani a fost condamnat de un judecător de la Crown Court din Manchester la doi ani şi jumătate de închisoare. Atacul a fost comis pe 2 martie, la ora locală 06.00, în faţa unui restaurant de tip fast-food.

Rămasă inconştientă, victima, cu care Mohammed Abdi a fost anterior implicat într-un scandal de fraudă, a suferit o hemoragie cerebrală.

Complicii lui, Mohammed Omar Ali, în vârstă de 33 de ani, şi Hamid Hassan, în vârstă de 27 de ani, şi-au recunoscut vinovăţia şi au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare.

sursa: realitatea.net

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596