Doi români, șoferi pe autocar, obligați de polițiști să doarmă pentru că au condus fără pauză aproximativ 30 de ore

În urma controlului, polițiștii au constatat din actele prezentate de șoferi că se aflau pe drum de aproximativ 30 de ore

Doi români, șoferi pe autocar, au fost obligați de polițiștii germani să se odiheanscă, în urma unui control pe o autostradă din Germania.

- Publicitate -
- Publicitate -

În urma controlului, polițiștii au constatat din actele prezentate de șoferi că se aflau pe drum de aproximativ 30 de ore.

Ei au condus autocarul până la o o stație de camioane din apropiere de Grünstadt, notează Sudwestrundfunk.

Din documentele prezentate de cei doi români a rezultat ei au terminat un tur din Franța cu trei ore înainte de a începe turul din România în Franța.

- Publicitate -
- Publicitate -

În autocar se aflau 42 de persoane care au fost nevoite să aștepte în timp ce șoferii au fost nevoiți mai întâi să se odihnească înainte de a li se permite să continue călătoria.

Citește și Motivul pentru care un individ beat a putut fura mașina de poliție de sub nasul agenților. Europol: ”O lăsau pornită pentru că bateria era… terminată”

David Mihalache
David Mihalache este absolventul Facultății de Informatică din cadrul Universității de Petrol și Gaze din Ploiești, iar din 2021 face parte din echipa Observatorul Prahovean. În afară de activitatea desfășurată în zona IT a ziarului, David semnează și articole din domenii precum tehnică și știință sau sport.

Exit mobile version
- Publicitate -