Un român a fost amendat cu 400 de euro în Italia pentru că a circulat cu autobuzul fără certificatul verde

1

De ieri, în Italia este obligatoriu în mijloacele de transport în comun ”super certificatul verde”, document emis doar celor vaccinaţi cu schema completă și care au trecut prin boală, nu și celor cu teste covid negative.

Un român de 50 de ani este prima persoană amendată de carabinieri după noua lege,  după ce a fost prins circulând în mijloacele de transport public din Roma fără documentul obligatoriu.

Deși, potrivit presei italiene, românul le-a spus polițiștilor că se va vaccina zilele viitoare, el nu a scăpat de amenda în valoare de 400 de euro.

În Italia, țară unde rata de vaccinare a populației de peste 12 ani este de 85%, a început să crească din nou numărul de noi infectări cu coronavirus, inclusiv cu varianta Omicron.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Depinde de zona , daca nu afecteaza inaltimea mai mult de 3 etaje !! Dar ar fi proiectul mai bun cu case cu etaj lipite cu intrari separate si in loc de balcon sa fie o mini terasa in spate ! Trebuie schimbate si stilul case / unde nu deranjeaza atunci constructia sa fie stil bloc si faceti ca beciurile sa fie utile tip magazie pentru fiecare apartament
    Succes !!.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău