Cum au petrecut londonezii ieșirea din lockdown. Imagini trimise de un cititor – FOTO

0

După patru luni de lockdown, din cauza epidemiei de coronavirus, locuitorii din Londra au sărbătorit, aseară, ”imunizarea de turmă”. Aproape 75% din populația Marii Britanii a fost vaccinată până acum aproape exclusiv cu serul produs de AstraZeneca în colaborare cu Oxford sau a trecut prin boală. Imagini la finalul articolului.

Terasele pub-urilor au fost luate cu asalt de locuitorii care au sărbătorit că au scăpat, cel puțin deocamdată, de restricțiile severe impuse de autorități din cauza epidemiei de coronavirus.

Un cititor ne-a trimis imagini cu terasele înțesate de lume fericită.

Reamintim că Marea a atins imunitatea de grup în aceste zile, conform unui studiu al University College of London. Ar fi primul stat european care ar ajunge la acest obiectiv, după ce a vaccinat masiv populația în ultimele luni

Potrivit proiecțiilor, aproximativ 75 la sută din populație ar urma să fie protejată împotriva SARS-COV2, prin vaccinare sau prin vindecarea de boală.

Această proporție este considerată de experți suficientă pentru a spune că s-a ajuns la imunitatea de turmă, notează digi24.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău