Angajatul unei cafenele din San Diego, răsplătit cu 65.000 de dolari, după ce a refuzat să servească o femeie fără mască de protecție

Angajatul unei cafenele Starbucks din San Diego a fost umilit în public de o femeie pe care a refuzat s-o servească pentru că nu purta mască de protecție, relatează New York Post.

Lenin Gutierrez lucrează la o cafenea Starbucks din San Diego, California, iar zilele trecute a refuzat să servească o femeie care nu purta mască de protecție.

Amber Lynn Gilles s-a simțit jignită și a vrut să îl umilească pe băiatul care prepara cafeaua, așa că i-a publicat fotografia pe rețelele sociale, cu un mesaj care s-a vrut a fi usturător.

”Iată-l pe băiatul de la Starbucks care a refuzat să mă servească pentru că nu purtam mască… Data viitoare voi chema Poliția și voi aduce și o scutire medicală”, a scris ea, iar povestea s-a viralizat rapid.

Un binevoitor a pornit o strângere de fonduri pe GoFundMe, drept mulțumire pentru angajatul de la Starbucks care a avut curajul să o înfrunte. Peste 5.100 de persoane au donat până acum pentru tânăr, iar suma strânsă a trecut de 65.000 de dolari.

Lenin Gutierrez este pasionat de dans și lucrase ca instructor înainte de pandemia de coronavirus. Suma strânsă îi va permite să renunțe la preparatul cafelei și să se întoarcă la ce-i place cu adevărat.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău