Declarația unui medic italian: ”Virusul nu mai există”

0

Un medic italian a făcut recent unele afirmații ce au stârnit dispute în rândul specialiștilor, spunând că virusul nu mai există în Italia, iar autoritățile ar trebui să înceteze să terorizeze țara. “În realitate, virusul nu mai există din punct de vedere clinic în Italia”, a declarat la postul de televiziune RAI dr. Alberto Zangrillo, directorul spitalului San Raffaele din Milano.

Zangrillo este cunoscut în Italia drept “medicul lui Berlusconi”, fiind cel care a ţinut sub observaţie starea de sănătate a fostului şef al guvernului italian.

“Prelevările efectuate în cursul ultimelor zece zile au arătat o încărcătură virală absolut infinitezimală în termeni cantitativi, în comparaţie cu cele efectuate în urmă cu o lună sau două. A venit timpul să încetăm să terorizăm această ţară”, a spus medicul.

Ministrul Sănătăţii Sandra Zampa s-a declarat “perplex” după ce a auzit afirmaţiile lui Zangrillo. “Ajunge să te uiţi la numărul de noi cazuri pozitive confirmate în fiecare zi pentru a constata persistenţa în Italia a noului coronavirus”, a declarat el.

Citește mai multe pe Digi24.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău