Vehicule militare în apropiere de Casa Albă, în timp ce Trump amenință că trimite armata pe străzi – VIDEO

0

Jurnaliștii CNN au surprins mai multe vehicule militare în apropiere de Casa Albă, în contextul în care președintele american a amenințat că va dispune intervenția armatei pentru a pune capăt revoltelor care au izbucnit în urmă cu o săptămână, după moartea lui George Floyd.

Mai multe vehicule militare în care se aflau soldați ai Gărzii Naționale au fost văzute în apropiere de reședinta președintelui american. În acest timp, în apropiere de Casa Albă aveau loc mai multe proteste pașnice față de moartea lui George Floyd.

Protestatarii au fost dispersați de forțele de securitate care au intervenit cu gaze lacrimogene pentru a-i permite lui Donald Trump să meargă pe jos până la o biserică din apropiere, unde s-a fotografiat cu o Biblie în mână.

În alte orașe demonstrațiile au fost marcate de noi violențe și acte de vandalism. În Los Angeles și New York au fost iar confruntări între manifestanți și polițiști.

După o săptămână de proteste violente, Donald Trump a amenințat ca dispune intervenția armatei pentru a pune capăt revoltelor. “Acestea nu sunt proteste pașnice. Acestea sunt acte de terorism intern”, a spus președintele american.


Citește mai multe pe Digi24.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău