VIDEO-Scandal la o fermă de sparanghel din Germania. Românii acuză că au fost înșelați la bani

0

Mai mulți români care au plecat la cules de sparanghel în Germania acuză condițiile de cazare și faptul că proprietarul nu-i plătește atât cât s-au înțeles la momentul angajării.

O femeie din Alba a publicat pe Facebook un video al unei discuţii cu o altă persoană, reprezentant al fermierului neamţ, căreia îi reproşează că le sunt reţinute cărţile de identitate.

Românii s-au revoltat la o fermă de sparanghel din Germania. Grupul de muncitori format din femei şi bărbaţi sunt nemulţumiţi de banii oferiţi de către fermier şi susţin că le sunt reţinute buletinele şi nu mai primesc mâncare, potrivit adevarul.ro.

Oamenii reclamă faptul că deşi s-au înţeles să primească 13,30 Euro pe oră, aceştia au aflat la faţa locului că vor primi 0,65 Euro/KG cules, motiv pentru care au refuzat să meargă la muncă.

În imaginile publicate pe Facebook, reprezentata fermierului german le explică faptul că trebuie să plătească 300 de euro pentru a-şi primi actele înapoi şi că pot oricând merge la muncă.

Suma ar reprezenta costul transportului până în Germania şi al cazării asigurate de fermierul neamţ. În replică, românii îi spun că nu asta a fost înţelegerea în momentul când au plecat din România şi îi spun că trebuie să îi trimită înapoi acasă cu avionul.

sursa: adevarul.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău