Un român care se dădea invalid în urma unui accident de mașină și cerea 60.000 de Euro, prins cu minciuna

0
foto_5a7b8.jpg

foto_5a7b8.jpg

Un român din Irlanda și-a retras procesul intentat unei organizații care despăgubește victimele accidentelor rutiere, după ce a fost surprins de investigatorii acesteia ca fiind într-o stare fizică foarte bună. Bărbatul invocase faptul că în urma evenimentului rutier s-a ales cu mai multe probleme de sănătate.

Constantin Ioșca, în vârstă de 40 de ani, a dat în judecată Motor Insurers Bureau of Ireland (MIBI), o organizație a asiguratorilor care compensează victimele accidentelor în care au fost implicate mașini neasigurate sau mașini neindetificate, informează The Irish Times..

Bărbatul susținea că a fost lovit de o mașină neidentificată în timp ce se află pe bicicletă, în 2016. În urma accidentului, ar fi rămas cu dureri de spate.

În timpul procesului, Ioșca a folosit cârje și un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Detectivii angajați de MIBI au realizat filmări în care Constantin Ioșca apare deplasându-se fără cârje sau scaun cu rotile, în anii 2018 și 2019. Bărbatul este filmat mergând pe jos fără cârje, plimbându-și cainele sau conducând mașina.

Știrea integrală, pe digi24.ro 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here