3c456d17-54dc-4f39-8e81-b0bd72c860c6_4eaaa.jpg

Cetăţeanul român care a intrat în contact cu doi turişti din China într-un hotel din capitala Italiei nu are noul virus gripal, anunţă autorităţile italiene după efectuarea analizelor. Suspiciunile au fost infirmate și în cazul românului din Spania, potrivit presei spaniole.

„Angajatul român care locuieşte în Tivoli a fost transferat din raţiuni de precauţie la Institutul Spallanzani; după efectuarea analizelor şi protocoalelor, rezultatul a fost negativ privind coronavirusul”, a anunțat Direcţia de Sănătate Publică din regiunea Lazio.

„Nu trebuie să existe alarmism, românul nu a intrat deloc în contact cu cei doi subiecţi care au virusul. Virusul se transmite doar prin contact direct strâns. Agenţia de Sănătate Publică din Roma a respectat procedurile operaţionale, iar pacientul a fost transferat în spital doar în scop de precauţie. Situaţia nu este preocupantă”, precizează instituția, conform cotidianului Il Messaggero, citat de Mediafax.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg