Coletele venite din China, luate la verificat de americani pentru a stabili pericolul de infectare cu coronavirus

0
colete_51bd4.jpg

colete_51bd4.jpg

Autorităţile din SUA au analizat riscul de infectare cu coronavirus prin intermediul coletelor expediate din China, în contexul în care asiaticii nu au impus măsuri speciale de protecţie pentru serviciile poştale.

Potrivit rezultatelor analizelor nu există niciun pericol de infectare cu coronavirus prin intermediul coletelor expediate din China, relatează Mercury News.

Oficialii au afirmat că riscul răspândirii coronaviruslui prin intermediul serviciilor poştale este extrem de scăzut, datorită incapacităţii virusului de a supravieţui pe suprafeţe şi a faptului că un colet călătoreşte în mai multe zile sau chiar săptămâni din China până la destinaţie, la temperaturi normale, mai scrie Mercury News.

Chiar dacă o persoană din China infectată cu coronavirus strănută pe pachetul pe care urmează să îl trimită par avion, coletul respectiv tot nu reprezintă un risc de îmbolnăvire pentru destinatar.

Deşi nu există foarte multe informaţii despre coronavirus, din cauză că este recent apărut, alţi viruşi asemănători cum ar fi SARS sau MERS supravieţuiesc doar câteva ore pe suprafeţe.

Știrea integrală o găsiți AICI

Foto cu caracter ilustrativ

colete_0ea8a.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău