colete_51bd4.jpg

Autorităţile din SUA au analizat riscul de infectare cu coronavirus prin intermediul coletelor expediate din China, în contexul în care asiaticii nu au impus măsuri speciale de protecţie pentru serviciile poştale.

Potrivit rezultatelor analizelor nu există niciun pericol de infectare cu coronavirus prin intermediul coletelor expediate din China, relatează Mercury News.

Oficialii au afirmat că riscul răspândirii coronaviruslui prin intermediul serviciilor poştale este extrem de scăzut, datorită incapacităţii virusului de a supravieţui pe suprafeţe şi a faptului că un colet călătoreşte în mai multe zile sau chiar săptămâni din China până la destinaţie, la temperaturi normale, mai scrie Mercury News.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chiar dacă o persoană din China infectată cu coronavirus strănută pe pachetul pe care urmează să îl trimită par avion, coletul respectiv tot nu reprezintă un risc de îmbolnăvire pentru destinatar.

Deşi nu există foarte multe informaţii despre coronavirus, din cauză că este recent apărut, alţi viruşi asemănători cum ar fi SARS sau MERS supravieţuiesc doar câteva ore pe suprafeţe.

Știrea integrală o găsiți AICI

Foto cu caracter ilustrativ

colete_0ea8a.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg