Untitled_56ea7.png

O tânără de 21 de ani riscă cel puţin 20 de ani de închisoare, după ce a recunoscut că şi-a lăsat fetiţa de 3 ani singură în casă, timp de o săptămână. Copila a murit de foame.

Maria Plenkina, de 21 de ani, a închis uşa apartamentului şi a plecat la o petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor, timp de o săptămână, cu prietenii. După ce a oprit apa şi căldura şi i-a lăsat micuţei o cantitate mică de mâncare, iaurt, pui și cârnați, Maria şi-a părăsit fiica.

Potrivit Daily Mail, trupul fără viață al fetiței a fost găsit o săptămână mai târziu, de bunica ei, Irina Plenkina, în vârstă de 47 de ani. Femeia venise să-i ureze ”La mulți ani” nepoatei sale, la împlinirea vârstei de 3 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nenorocirea s-a produs în oraşul rusesc Kirov. Procesul Mariei este în plină desfăşurare, femeia riscând o pedeapsă între 8 și 20 de ani de închisoare pentru că fetița a murit de foame. 

În urma examenului psihiatric, medicii au descoperit că tânăra este "în deplinătatea facultăților mintale" și "pe deplin conștientă de acțiunile sale". 

Când a fost reținută, tânăra nu a plâns și nu a arătat niciun regret pentru ce a făcut. A spus doar cu sânge rece: "Da, am plecat, am închis apa și am lăsat copilul fără apă și mâncare".

Maria Plenkina așteptă acum pronunțarea sentinței în închisoare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg