Meghan Markle s-a întors în Canada în timp ce Casa Regală încearcă să discute cu Harry

0
prince-harry-meghan-markle-broke-royal-rule-1024x710_46eb8.jpg

prince-harry-meghan-markle-broke-royal-rule-1024x710_46eb8.jpg

Meghan Markle s-a întors în Canada pentru a se alătura fiului ei în timp ce la Londra Familia Regală britanică încearcă în continuare să găsească o soluție și discută cu Harry cu privire la rolul pe care îl vor juca în viitor ducii de Sussex.

Meghan și prințul Harry au petrecut șase săptămâni în Canada împreună cu micul Archie, după care cei doi s-au întors doar pentru a da vestea privind retragerea lor din poziția de ”membri seniori” ai Casei Regale.

Plecarea ducesei înapoi în Canada, are loc în timp ce regina, prințul de Wales și ducele de Cambridge au solicitat personalului să găsească o soluție viabilă după anunțul cuplului.

„După multe luni de reflecții și discuții în familie, am ales să facem o schimbare anul acesta, prin a ne clădi un nou rol în cadrul acestei instituții regale. Intenționăm să facem un pas în spate ca membri e prim plan ai familiei regale și să muncim pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să o sprijinim total pe regină”, au scris ducii de Sussex, mărturisind că au în plan să-și împartă timpul între Regatul Unit şi America de Nord.

Ducii de Sussex se vor muta în America de Nord și au spus că au luat această decizie după mai multe luni de gândire. Se pare că știrea i-a luat prin surprindere chiar și pe cei de la Casa Regală, Meghan și Harry luând decizia fără să se consulte cu regina Elisabeta a II-a și cu prințul Charles.

Sursa BBC, Observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău