Românul ucis de iubită, în Scoţia, fusese ameninţat cu moartea pe Facebook

0
img_2_89abf.jpg

img_2_89abf.jpg

Samuel Stoica, tânărul român ucis de iubita lui în ziua de Crăciun, în Scoţia, a fost ameninţat cu moartea pe Facebook, cu numai o zi înainte să îşi piardă viaţa.

Tânărul de 25 de ani a fost omorât pe 25 decembrie 2019, într-o casă din oraşul Kirkcaldy, Scoţia, iar poliţiştii au reţinut-o pe iubita lui, Adriana Ciurar, o româncă în vârstă de 23 de ani, care a devenit de curând mămică.

Înainte cu 24 de ore de oribila crimă, respectiv în ziua Ajunului Crăciunului, tânărul român omorât de Crăciun în Scoţia a primit mai multe mesaje de ameninţare pe Facebook.

Adriana Ciurar, iubita lui Samuel, născuse de curând, dovadă stând pozele postate pe Facebook, dar şi un alt mesaj de ameninţare pe care i l-a trimis cu o zi înainte de crimă.

Pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, tânărul român din Galaţi, membru al Bisericii Rugul Aprins, a fost înjunghiat în inimă şi şi-a pierdut viaţa.

Autorităţile din oraşul Kirkcaldy au reţinut-o pe Adriana Ciurar sub acuzaţia de crimă, iar ulterior ea a fost arestată, după ce s-a prezentat în faţa unui judecător.

img_0761d.jpg

sursa Observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău