greva_franta_318fc.jpg

Cei care intenţionează să călătorească în Franța, în aceste zile, sunt sfătuiţi să se informeze din timp dacă orarul trenurilor sau al zborurilor este afectat. În Franţa, sunt aşteptate azi probleme în transportul public în oraşe, dar şi în mersul trenurilor şi în programul zborurilor.

Sindicatele au făcut un nou apel la mobilizare pentru proteste de amploare, cauzate de intenţia guvernului de a reforma sistemul de pensii. Greva în Franţa continuă de mai bine de o lună.

Apelul sindicatelor la mobilizare este pentru zilele de azi şi sâmbătă. Sunt aşteptate proteste pe tot teritoriul ţării. Demersul sindicatelor este de a-i mobiliza din nou pe acei manifestanți care au mai renunțat la proteste. Iar numărul celor care au obosit să mai iasă în stradă s-a redus considerabil în ultima perioadă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Şi transporturile rutiere şi maritime ar putea fi perturbate, scrie Europa FM.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi că prin reforma pensiilor propusă de preşedintele Emmanuel Macron vor fi nevoiţi să se pensioneze mai târziu şi susţin că vor primi mai puţini bani.
Ei cer retragerea proiectului.

Deşi s-a arătat deschis la discuţii, Macron nu pare dispus să dea înapoi.

Foto; sursa - trans.info

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg