avioane_c68de.jpg

Cei care intenționează să ajungă în Iran și Irak pe calea aerului, este bine să se informeze în prealabil la companiile de profil. Și asta din cauză că mai mulți operatori din domeniul aerian au schimbat rutele pentru a evita zona de conflict din Iran, transmite Reuters.

Air France şi Lufthansa au decis să nu mai zboare în spaţiile aeriene din Irak şi Iran de teama atacurilor cu rachete. Primul operator care a recurs la această măsură a fost Ukraine International Airlines.

Alte companii care au informat că vor suspenda zborurile prin spațiul aerian al Iranului sunt Malaysia Airlines și Singapore Airlines, Emirates, Korean Air Lines și Thai Airways, scrie Europa FM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Compania australiană Qantas a anunţat modificarea rutelor către Londra, ceea ce înseamnă că aceste curse vor fi mai lungi cu 40-50 de minute.

Şi autorităţile ruse le-au recomandat piloţilor săi să evite Iranul, Iraqul, Golful Persic şi Golful Oman.

Nu în ultimul rând, autoriţile federale americane au avertizat asupra riscurilor de identificare greşită a unor avioane civile în zona de conflict, potrivit sursei citate.

Foto cu caracter ilustrativ

avioane_86d8c.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg