PTQ0MCZoYXNoPWQ3MTZlMDdlNTUyMDdiZDIwNGVkNmFmOGI5MGUwMmY5.thumb_f89cb.jpg

Situație fără precedent în SUA, unde trei oameni au murit și alți patru se află în stare gravă, după ce au purtat la mână brățări portocalii din hârtie. Poliția încearcă acum să afle mai multe detalii despre evenimentul la care aceștia au participat.

Incidentul a fost semnalat de un bărbat printr-un apel la numărul american de urgenţă 911 în noaptea de sâmbătă spre duminică. La faţa locului, într-un apartament, au fost găsite cinci dintre victime, încă una în liftul clădirii şi a şasea victimă pe o stradă din apropiere.

Trei persoane au fost găsite decedate din cauze necunoscute şi alte patru au fost spitalizate în oraşul american Pittsburg, toate victimele având în comun faptul că au purtat nişte brăţări portocalii de hârtie, date de obicei participanţilor la intrarea la unele evenimente, potrivit Digi24.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Starea celor spitalizaţi este critică. Poliţia încearcă să obţină informaţii de la oricine a participat sau are cunoştinţă de un eveniment sau petrecere la care cei prezenţi au primit acel fel de brăţări portocalii din hârtie.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg