Decese misterioase ale unor persoane care au purtat brăţări portocalii de hârtie, în SUA

0
PTQ0MCZoYXNoPWQ3MTZlMDdlNTUyMDdiZDIwNGVkNmFmOGI5MGUwMmY5.thumb_f89cb.jpg

PTQ0MCZoYXNoPWQ3MTZlMDdlNTUyMDdiZDIwNGVkNmFmOGI5MGUwMmY5.thumb_f89cb.jpg

Situație fără precedent în SUA, unde trei oameni au murit și alți patru se află în stare gravă, după ce au purtat la mână brățări portocalii din hârtie. Poliția încearcă acum să afle mai multe detalii despre evenimentul la care aceștia au participat.

Incidentul a fost semnalat de un bărbat printr-un apel la numărul american de urgenţă 911 în noaptea de sâmbătă spre duminică. La faţa locului, într-un apartament, au fost găsite cinci dintre victime, încă una în liftul clădirii şi a şasea victimă pe o stradă din apropiere.

Trei persoane au fost găsite decedate din cauze necunoscute şi alte patru au fost spitalizate în oraşul american Pittsburg, toate victimele având în comun faptul că au purtat nişte brăţări portocalii de hârtie, date de obicei participanţilor la intrarea la unele evenimente, potrivit Digi24.ro.

Starea celor spitalizaţi este critică. Poliţia încearcă să obţină informaţii de la oricine a participat sau are cunoştinţă de un eveniment sau petrecere la care cei prezenţi au primit acel fel de brăţări portocalii din hârtie.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău