Screenshot_19_c2477.png

Stu MacDonald, un bărbat din Oregon, a dus două bătălii cu cancerul, învingând boala în ambele cazuri, apoi a câştigat 4,6 milioane de dolari la loteria de stat. Soţia sa, care i-a fost alături tot timpul, îi spunea în fiecare săptămână să nu uite să cumpere bilet la loterie.

Bărbatul nu a precizat ce va face cu banii, nici nu a fost de acord să dea interviuri sau să permită publicarea de imagini cu el.

Stu MacDonald a dus o dublă bătălie cu cancerul, reuşind să învingă boala de fiecare dată, iar la scurt timp, bărbatul a câştigat şi 4,6 milioane de dolari la loteria de stat, informează CNN.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Sunt un tip foarte norocos. Am supraviețuit cancerului de două ori și iată, acum am câştigat la loto. Este uimitor", a spus el într-o declarație, scrie Observator.tv/.

Totuşi, după achitarea tuturor taxelor, a rămas cu aproximativ 1,5 milioane de dolari, o sumă deloc de neglijat, pe care Stu MacDonald nu a precizat cum o va cheltui.

De asemenea, un purtător de cuvânt al Loteriei din Oregon a declarat pentru CNN că bărbatul nu a fost de acord cu niciun interviu sau cu publicarea de imagini cu el.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg