6SPANZURAT_ab4bf.jpg

O femeie de 26 de ani din satul Pecişte, raionul Rezina, Republica Moldova, şi-a împins băiatul de patru ani spre sinucidere. Aceasta a luat telefonul şi a filmat momentul în care îi explică fiului ei ce trebuie să facă pentru a-şi pune capăt zilelor. O mamă și-a pus propriul copil să se sinucidă prin spânzurare în timp ce îl filma.

Potrivit Ziaruldeiasi.ro, imaginile şocante au fost plasate pe reţelele de socializare. Din fericire, copilul a fost salvat la timp. Sursa citată notează că ministra Sănătăţii Muncii şi Protecţiei Sociale, Ala Nemerenco, a declarat că poliţia a reuşit să intervină la timp, iar băieţeul a fost salvat. Copilul a fost preluat de rude şi se află în siguranţă deplină.

„Poliţia a intervenit rapid. Băieţelul se află în siguranţă, un psiholog urmează a-l consulta. Mama este caz aparte şi o vor prelua pentru consult medicii. Mâine dimineaţa se va întruni Comisia pentru protecţia copilului aflat în dificultate şi va decide paşii următori pentru a asigura protecţia şi suportul necesar copilului”, a scris pe Facebook Ala Nemerenco.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pare că femeia, mama băiatului de doar patru ani, se afla în stare de ebrietate. În imaginile video în care aceasta îi explică băiatului cum să se sinucidă, femeia îi spune la un moment dat: „Nu plânge, bucură-te, te vei odihni curând”.

foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg