vasile-cioroaba_a73b0.jpg

Un adolescent român dat dispărut de două zile în Italia a fost găsit mort pe marginea drumului. Vasile avea 18 ani şi sâmbătă a plecat la discotecă, de unde nu s-a mai întors.

Un adolescent român în vârstă de 18 ani dispărut sâmbătă seara, în provincia Cremona, din Lombardia, a fost găsit mort, luni după-amiază.

Trupul neînsuflețit al lui Vasile Cioroabă, rezident la Palazzo Pignano, a fost descoperit pe o stradă puțin circulată, care duce spre Scannabue. Prima ipoteză emisă de autorități este că băiatul ar fi fost lovit de o mașină.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vasile dispăruse de sâmbătă seara, în timp ce se întorcea pe jos de la discoteca Magika, unde se dusese cu prietenii. Una dintre fetele cu care Vasile era la discotecă povestește că acesta la un moment dat i-ar fi spus că nu se simte bine, că e trist şi pleacă acasă, scrie Rotalianul.

Părinții, după ce l-au așteptat și căutat în zadar, au mers luni dimineață la poliție, unde au depus o plângere, iar căutările au fost preluate de autorități. Trupul băiatului a fost găsit la scurt timp după aceea. La fața locului s-au prezentat patrule de carabinieri, poliția rutieră, ambulanța și procurorul de serviciu. 

citește mai multe pe rotalianul.com

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg