Untitled-1_67533.jpg

Capitala Spaniei a fost lovită de o furtună extrem de violentă, care a provocat pagube semnificative. Mai multe zone din Madrid au fost inundate, traficul a fost întrerupt pe șoselele de centură M-40 și M-30, iar circulația pe șase linii de metrou și traficul aerian pe aeroportul Barajas au fost date peste cap din cauza vremii extreme.

Cele mai afectate localități de ploile torențiale au fost Tielmes, Arganda del Rey, Valdemoro și Pinto. Numeroși oameni din Arganda del Rey au publicat pe rețelele de socializare numeroase clipuri cu mașini și containere luate de șuvoaie. 

Traficul a fost întrerupt pe șoselele de centură M-40 și M-30, iar circulația pe șase linii de metrou din Madrid și traficul aerian pe aeroportul Barajas au fost date peste cap din cauza vremii extreme, scrie Libertatea.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Numeroase zone au fost acoperite cu un strat mare de gheață, oamenii find nevoiți să folosească lopețile pentru a curăța zona de grămezile de grindină.

Zeci de mașini au fost luate de ape, după ce străzile s-au transformat în râuri. Oamenii au postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe care surprind dezastrul.

citește mai multe pe Libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg