avion-elicopter-mallorca-3_cad35.jpeg

Șapte persoane și-au pierdut viața, duminică, într-un accident aviatic în care un elicopter și un avion de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer deasupra insulei Mallorca. 

Doi copii și cinci adulți au murit în accidentul aviatic produs în dreptul localități Inca din Mallorca, au anunțat autoritățile locale, scrie Libertatea.ro.

Cinci persoane din elicopter și două persoane din avion și-au pierdut viața. Nu a existat nicio declarație oficială cu privire la naționalitatea victimelor, dar presa locală scrie că una dintre victime este Juanjo Vidal, un pilot spaniol.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Guvernul regional al insulelor Baleare din Spania, inclusiv Mallorca, a anunțat că accidentul s-a produs la ora locală 13.35 în zona orașului Inca.

Trei dintre victime, inclusiv un minor, se aflau în elicopter, în timp ce ceilalți doi erau în avion, scrie Diario de Mallorca.

Accidentul s-a produs în afara spațiului aerian controlat de managerul de navigație aeriană, Enaire, într-o zonă de mișcare liberă, ceea ce înseamnă că accidentul s-a produs la o altitudine de sub 300 de metri. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg