MCZoPTQ0MCZoYXNoPTRhNmEyZDQwMTgxZGMwMzcwYWEwOTY0YjUyMWQzZDZj.thumb_560a5.jpg

Sătui de comportamentele anti-sociale, vandalismul și consumul de droguri din toalete, reprezentanții orașului galez Porthcawl au luat decizia de a instala toalete publice inteligente.

Orașul se află la malul mării și edilii au anunțat că au de gând să instaleze toalete publice care să oprească activitatea sexuală stropindu-i pe ocupanți cu apă dacă intră mai mult de o persoană în spațiul închis.

Toaletele ar avea podele sensibile la greutate, astfel că pot depista când sunt folosite de mai mulți ocupanți în același timp. De asemenea, orice mișcare bruscă ar declanșa un jet de apă și o alarmă, în timp ce ușile s-ar deschide automat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Jetul de apă va fi folosit și pentru a preveni fumatul sau consumul de droguri în incintă, iar pereții și podeaua vor fi rezistente la graffiti. 

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg